Vi tror på, at alle har ret til et godt job. Et job man er glad for at stå op til om morgenen.

Vi ved hvor meget, det betyder for ens selvværd og familierelationer, at man er glad og fungerer godt i dagligdagen. Et godt og positivt arbejdsmiljø er alfa omega for at man yder sit bedste både på sin arbejdsplads og i hjemmet.

Om man er rengøringsmedarbejder eller arkitekt skal glæden ved at gå på arbejde være tilstede. Derfor har vi på Ufaglaert.dk gjort det nemt og hurtigt for dig at søge job. Det behøver ikke være ekstra tidskrævende at søge job, fordi man er ufaglært – vi har skåret alle stillinger fra, som kræver en uddannelse. Med et nemt og overskueligt design gør vi det let for dig at finde drømmejobbet!

Vi tror på at ufaglærte kan løse jobs og opgaver på anderledes og nye måder. Vi tror på, at alle ufaglærte har kompetencer, som man ikke nødvendigvis kan erhverve via en uddannelse – kreative og sociale kompetencer er fx evner, som mange virksomheder leder efter i nye medarbejdere. Derfor er det vores mål at bygge bro mellem den ufaglærte og virksomhederne og fjerne tabu omkring det at være ufaglært.

Velkommen til Ufaglaert.dk