For virksomheder

Vi ved at det for din virksomhed, er vigtigt at finde det helt rigtige match, mellem medarbejder og jer. Derfor sørger vi altid for at forventningsafstemme mellem begge parter, inden vi sender en potentiel ny medarbejder videre til jer. Nedenfor kan I læse mere om hvad vi tilbyder, og herefter oprette jer som virksomhed hos os. Efter oprettelse kontakter vi jer hurtigst muligt, med henblik på videre samarbejde.

Rekruttering

Vi sidder klar med kandidater fra forskellige brancher, der er klar til at blive rekrutteret videre til deres ufaglærte drømmejob. Din virksomheds behov og kompetencer, matches præcist op mod kandidatens kompetencer, og på den måde finder vi det helt rette match.

Opret jer som virksomhed

Ufaglaert.dk opbevarer dine/jeres data i vores virksomheds-database efter du har accepteret dette samtykke og indsendt formularen. Du kan til enhver tid kontakte os og bede om at få dine data slettet. Det er et krav at vi kan opbevare dine indsendte data, da vi bruger denne i vikar og eller rekrutteringsprocessen. Alt data overførsel foregår gennem en krypteret SSL-forbindelse efter gældende standarder. Data bliver opbevaret i vores eksterne datacenter der har gældende ISO 27001-certifikat og ISAE 3402 type 2 it-sikkerhed.